Accessoires
11 december 2005 - Ron Smeets

Diamanten iPod case

Ik kan me voorstellen dat een iPod voor veel mensen zeer waardevol is, maar om 'm nu in een witgouden diamanten case te stoppen. . .?

Voor diegenen die dat wel zien zitten en ruim 10.000 Euro over hebben voor de aanschaf ervan, die kunnen deze case telefonisch bestellen bij The Showplace.

De case is gemaakt van 120 gram witgoud met daarop 580 diamanten van in totaal 10.32 Karaat. Wil je hem eerst in levende lijve zien voordat je er eentje besteld, dan moet je deze week even naar Chantilly in Virginia (USA) vliegen. Daar wordt ie geshowed tijdens een juwelenexpo van 16 tot en met 18 December.

Mocht je nog niet in het gelukkige bezit van een iPod Nano zijn, is dat overigens geen reden om de diamanten case niet te kopen. Je krijgt er namenlijk een 4 Gb versie 'gratis' bij.Gerelateerde links:
De ultieme iPod accesoire gids
Auto-proof Nano sleutelhanger
Eindelijk covers voor de Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.