Toestellen
30 juli 2008 - Ron Smeets

Diamanten iPhone 3G

Ik ben geen fan van de meeste bling bling gadgets, maar deze diamanten uitvoering van de iPhone 3G van De Vere's of London is wel subtiel gemaakt.

De glimmende (en peperdure) steentjes zijn in de chromen rand van de iPhone verwerkt. Volgens de makers heeft de aanpassing geen gevolgen voor de garantie van Apple. Bovendien krijg je ook nog een levenslange garantie van de juwelier. Handig als er eens een krasje op komt of, erger nog, wanneer je een diamantje verliest.

De prijs hangt overigens sterk af van het aantal diamantjes dat je erin wilt laten verwerken. Zo kost de uitvoering met 51 steentjes zo'n 3200 Euro. Deze prijs loopt op naar ruim 12000 Euro voor een uitvoering met 200 diamantjes.

Hieronder kun je nog een filmpje zien van het toestel.Gerelateerde links:
Baas boven baas. . .
Een iPhone van 28.500 Euro
Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend
Diamanten smartphone van 1 miljoen
Diamanten iPod case
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.