Accessoires
17 maart 2010 - Ron Smeets

Diamanten iPad van 20.000 dollar

Je kunt van de iPad vinden wat je wil, maar voor een Apple gadget valt de instapprijs van 499 dollar best nog wel mee.

De diamanthandelaren van Mervis hebben een oplossing voor dat 'probleem'. Zij gaan vanaf deze zomer namelijk een diamanten iPad leveren. Prijs? 20.000 dollar. Voor de echte bling-bling Apple freaks ;-)

Voor dat geld krijg je de standaard iPad (ik neem aan wel de 3G versie ;-)) die 'behangen' is met 11.43 karaat aan diamanten. Die passen er natuurlijk allemaal op omdat het apparaat zo'n verschrikkelijk brede 'fotolijst' behuizing heeft (ahum). Iemand die hem al wil bestellen? Bel dan met +1 703 287 1615 (in de VS). Je moet er wel snel bij zijn want op de website van Mervis staat al te lezen dat de diamanten iPad in een gelimiteerde oplage geproduceerd gaat worden ;-) iPad-Diamond

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.