Toestellen
21 februari 2008 - Ron Smeets

Diamanten BlackBerry Pearl van 67.000 Euro

Als je op zoek was naar een echt exclusief mobieltje, dan had je keus genoeg. De meeste populaire toestellen zijn immers ook in exclusieve uitvoeringen verkrijgbaar zoals de diamanten N95, de gouden W880 of een gouden Nokia 8800.

Voor BlackBerry fans was er tot vandaag nog weinig keuze maar Amosu brengt daar nu verandering in.

Mocht je een slordige 67.000 Euro te besteden hebben en je bent op zoek naar een exclusieve BlackBerry, dan kun je vanaf nu de Diamanten BlackBerry Pearl kopen.

Het toestel is door Amosu 'behangen' met 900 diamanten en alle metalen en plastic delen zijn bovendien vervangen door 18 karaat (wit) goud.Gerelateerde links:
Een GSM van 80.000 Euro
LG KE800 GOUD nu in de winkels
Exclusieve N95: Diamonds are a girls best friend
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Goldvish opent eerste winkel in Genève
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.