Accessoires
17 december 2011 - Ron Smeets

DHZ: Lichtgevend Apple logo voor iPhone 4(S)

Heel wat jaren geleden, in de tijd van de Nokia 6310 en 8210 was het 'in' om je toestel te 'modden' met blauwe (of een andere kleur) toetsenbordverlichting. Dat zie je tegenwoordig nauwelijks nog, en niet in de laatste plaats omdat touchscreen toestellen steeds talrijker worden.

Kogadget heeft een leuke (je moet er van houden natuurlijk) mod voor de iPhone 4 en 4S; een aangepaste achterkant met doorzichtig Apple logo en een LED verlichting aan de binnenzijde. Volgens de makers van de 'mod' kun je het zelf installeren binnen vijf minuten. Onderstaande video zou het bewijs daarvoor moeten leveren.

Helaas is dat wel zo ongeveer de slechtste instructievideo die ik ooit gezien heb. De 'leraar' die voordoet hoe je het lichtgevende achterkantje zelf kunt installeren houdt voortdurend zijn eigen handen boven de iPhone 4(S) waar hij aan werkt. Best wel lachwekkend eigenlijk ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.