Geruchten
09 oktober 2015 - Ron Smeets

Deze Samsung Galaxy's komen in aanmerking voor de Marshmallow update

Sinds de officiële onthulling van Android 6.0 Marshmallow hebben sommige fabrikanten al een of meerdere toestellen genoemd die een ge-update zullen gaan worden. Daarnaast zijn in geruchten ook al enkele toestellen genoemd die voor de nieuwste Android versie in aanmerking komen. De smartphone marktleider, Samsung dus, heeft echter officieel nog niets geroepen. Bij Sammobile hebben ze via een mol bij de Koreaanse fabrikant een lijst met toestellen weten op te duiken die in aanmerking komen voor de Marshmallow update.

Wanneer welk van deze toestellen aan de beurt zijn is nog niet bekend. Ook kan niet met zekerheid gezegd worden of dit al de definitieve lijst is, maar dat zal wel niet. Ik miste in ieder geval de Galaxy S4 en Note 3. Die zijn immers pas twee jaar oud. Enfin, afwachten dus maar totdat Samsung zelf iets gaat roepen hierover; als dat al gebeurt.

Samsung's Marshmallow update lijst (per 9 oktober 2015):
- Galaxy S5
- Galaxy S5 LTE-A
- Galaxy S5 neo
- Galaxy S6
- Galaxy S6 Edge
- Galaxy S6 Edge Plus
- Galaxy Note 4
- Galaxy Note Edge
- Galaxy Note 5

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.