Entertainment
25 oktober 2015 - Ron Smeets

Deze dames geven BlackBerry weer een sexy uitstraling (fun)

Een BlackBerry is niet sexy meer. In goed Nederlands: 'Das war einmal' ;) Dit weekend stuitte ik echter op een website waardoor de oubollige Canadese smartphones er ineens wel weer sexy uitzien. Al komt dat toch vooral door de vrouwelijke gebruikers die met de toestellen poseren voor een 'selfie'. Nadeel is wel dat de BlackBerries op deze foto's iets minder opvallen. Te veel afleiding wellicht?

Niet bepaald vrouwvriendelijk misschien, maar dat mag de pret niet drukken. Ow, en in de kleine lettertjes van de site staat dat deze niet bedoeld is voor personen die nog geen 18 zijn, maar dat is gerekend naar de preutse Amerikaanse standaarden. Echt naakt is er namelijk niet bij.

Bijzonder detail: behalve deze site met sexy BlackBerry's is er ook een variant voor dames met iPhones. Met Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei en andere smartphone merken ben ik dit nog niet tegengekomen. Althans niet verzameld op 'n website.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.