Nieuws
06 januari 2011 - Ron Smeets

Details van de Windows Phone 7 update

Microsoft heeft informatie gepuliceerd waarin de details van de komende (eerste) Windows Phone 7 software update beschreven worden.

Zoals verwacht wordt de toevoeging van copy-paste een van de grootste 'vernieuwingen'. Verder zal de update er ook voor zorgen dat apps en games sneller opstarten en is ook de zoekfunctie van de Marketplace verbeterd.

Wanneer de Windows Phone 7 update uitgerold gaat worden is op dit moment nog niet bekend maar het zou, als de eerdere geruchten kloppen, niet lang meer moeten duren. Letwel, dit is nog niet de update die er ook voor gaat zorgen dat de Nederlandse ondersteuning voor Windows Phone 7 beschikbaar komt. Dat duurt nog een aantal maanden (medio 2011).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.