Toestellen
22 augustus 2006 - Redactie MobileCowboys

Design UMTS clamshell van Sony Ericsson

Vandaag kondigde Sony Ericsson de komst van de Z610i aan. Een stijlvol UMTS toestel met een perfecte balans tussen performance en design. De gladde, spiegelende finish van de cover is de eyecatcher van het toestel.

Onder de glanzende cover zit het ‘magic mirror’ display verborgen, een innovatieve feature die alleen te zien is als een bericht op het display verschijnt. De clamshell beschikt verder over features als een 2.0 megapixel camera en breedband UMTS connectivity. Het unieke design en een keuze uit de kleuren ‘Lustre Black’, ‘Rose Pink’ & ‘Airy Blue’ moeten van de Z610i een telefoon maken om mee gezien te worden.

Dankzij de UMTS ondersteuning en een 2 inch display kun je met de Z610i ook redelijk goed internetten en videobellen. Daarnaast beschikt het toestel ook over functies als push email en RSS feeds.

De meegeleverde Memory Stick Micro™ zorgt voor de nodige opslagruimte voor foto’s, videoclips en MP3 bestanden op te slaan.

De Z610i is vanaf het derde kwartaal van 2006 op geselecteerde markten beschikbaar in de kleuren Lustre Black, Rose Pink en Airy Blue. De advies verkoopprijs wordt 359,- euro.Gerelateerde links:
Sony camphones best verkocht in Juli
Sony Ericsson Black Diamond
Bijzonder flip-phone patent van Sony Ericsson
Geen toestelprimeurs Sony Ericsson op CTIA
Drie simpele GSM's van Sony Ericsson
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl