Toestellen
22 februari 2007 - Ron Smeets

Design uitvoering van de Nokia 7373

LG heeft Prada gestrikt, Motorola doet het met Dolce&Gabbana, Samsung ontwerpt toestellen met B&O en Alcatel hokte al eens met Elite. Enfin, de combinatie van grote designers met mobiele toestelmakers is al lang geen nieuws meer.

Nokia, die eerder al designers als Tamer Nakisci voor (concept) toestellen wist te strikken, komt nu in Europa binnenkort met twee speciale 'Giambattista Valli' uitvoeringen van de 7373 Fashion Phone op de markt.

Voor de gelegenheid heeft 'Valli' een glanzend zwarte en roze versie van de 7373 ontworpen die, zonder abonnement ongeveer 300 Euro gaan kosten en volgende maand op een party in Parijs officieel geintroduceerd worden.

PersberichtGerelateerde links:
Nokia 2650 en 6630 in de prijzen
Nokia's fashion phone niet voor de massa
Nokia breidt de L'Amour collectie uit
Fashion GSM's van een Fashion merk
Fashion phones van Samsung
Toch hands-on met de LG Prada
Samsung en Bang & Olufson in samenwerking
Louis Vuitton kleedt nieuwe B&O GSM aan
De B&O GSM van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.