Accessoires
30 maart 2006 - Ron Smeets

Design MP3 speler annex Bluetooth headset van Samsung

Samsung heeft vandaag een nieuwe design MP3 speler aangekondigd die nog iets meer kan dan alleen muziek afspelen.

Dat 'iets' zal veel Samsung GSM eigenaren goed in de oren klinken: de SBH300 is namelijk via Bluetooth te koppelen aan vrijwel elke (Bluetooth) Samsung GSM en zo ook als headset te gebruiken.

Vooral handig als je muziek aan het luisteren bent terwijl je gebeld wordt. Je hoeft dan dus niet meer moeilijk te doen met het wisselen van headsets of het zachter- of op pauze zetten van je MP3 speler.

Verder ziet de SBH300 er dus bijzonder fraai uit (vind ik althans) en is ie ook redelijk goed voorzien met 2GB opslagruimte, een OLED display, FM tuner, voice recorder, USB aansluiting, A2DP stereo Bluetooth en een miniSD kaart slot voor extra opslagruimte.Gerelateerde links:
Sony's Walkmanphone headset
Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific
Nieuwe LG GSM in vorm van MP3 speler
De iBone headset koppelt GSM en iPod
Plantronics multipurpose headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.