Accessoires
17 mei 2006 - Ron Smeets

Design lederen 'tas' voor de iPod HiFi

Stel, je geeft 400 Euro uit aan de HiFi speakerdock van Apple, officieel bekend als de iPod HiFi, dan zou je natuurlijk ook kunnen overwegen om nog zo'n slordige 250 Euro extra te investeren in de 'Concerto Bianco' van Tunewear.

Daarmee geef je je ipod HiFi namelijk een exclusieve lederen hoes die tevens als tas kan dienen zodat je je HiFi gadget overal mee naar toe kunt nemen.

Goed, je moet er van houden en, belangrijker nog, het geld voor over hebben, maar zoals op de foto's te zien is ziet ie er wel stoer uit, toch?Gerelateerde links:
Apple's nieuwste Fun gadgets
Toilettas met ingebouwde speakers voor je iPod
Boom Box voor iPod
Besmettelijk witte boombox voor je iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.