Tablets
24 oktober 2012 - Ron Smeets

Design en demo video iPad Mini

Gisteravond werd de lang verwachte iPad Mini officieel gepresenteerd. De kleine Apple tablet (7.9 inch) ligt over enkele weken (vanaf 2 november) al in de winkels, ook in Nederland.

Tijdens de presentatie werd ook een aardige video over het design van de iPad Mini getoond. Ja, dat is vooral een 'Apple-beveelt-Apple' filmpje, maar ik wilde hem hieronder toch even delen. De tweede video is een korte demo van de iPad Mini en de nieuwe, gekleurde, smart covers.

 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.