Accessoires
05 november 2006 - Ron Smeets

Derde P!nk gadget binnen één week

Volgens mij heeft het management van zangeres P!nk een tijdje geleden een soort van 'aha-erlebnis' gehad en zijn ze er achter gekomen dat roze gadgets op dit moment bijzonder 'hot' zijn.

Na de P!nk memory stick van Sony en een P!nk MP3 speler van Duitse komaf, heeft Sony nu ook een P!nk PSP aangekondigd.

Nu had Sony natuurlijk al een tijdje een roze PSP in haar collectie, maar schijnbaar liep die niet goed genoeg en hopen ze er meer van te kunnen verkopen nu het bekende gezicht van zangeres P!nk op de doos prijkt.

Als bonus krijg je bij deze 'Limited Edition van de P!nk PSP in ieder geval ook een UMD met videoclips van P!nk zelf erbij.Gerelateerde links:
i.Beat P!nk? 'k dacht het niet!
Weer een Pink gadget
Pink PSP komt er ook aan
PS2 voor de dames
DS Lite wordt ook in roze geleverd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.