Geruchten
07 april 2008 - Ron Smeets

Derde LG Black Label toestel eind April in de winkels

Als deze geruchten kloppen dan zal LG nog deze maand (24 April) een nieuwe 'Black Label' toestel op de Europese markt introduceren.

Het toestel (zie foto's) lijkt uiterlijk veel op het model dat enkele weken geleden al eens gespot werd, de KF750.

De prijs en definitieve typenaam van deze nieuwe Black Label GSM van LG is nog niet bekend. Daarvoor zullen we nog even moeten wachten tot de officiele lancering die dus voor 24 April gepland zou staan.

Qua specs wordt het toestel een stijlvolle ultraplatte slider met 5 megapixel camera en diverse high-end features waaronder mogelijk ook een interactpad zoals bij de KF600. Tenminste als de eerdere foto's van de 'KF750' inderdaad ook van dit nieuwe Black Label toestel blijken te zijn (zie foto's helemaal onderaan dit bericht).

De eerder uitgelekte foto's van de 'KF750':Gerelateerde links:
Foto's en specs van de LG KF310 en KF240 gespot
Twee nieuwe LG's in Hannover: KF240 en KF750
Titanium Black versie van de LG Shine
Black Label GSM van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.