Entertainment
16 november 2007 - Ron Smeets

Derde generatie Nintendo DS ligt al klaar

Echt groot nieuws vind ik dit eerlijk gezegd niet. Het feit dat producenten opvolgers van populaire producten al ‘op de plank’ hebben klaarliggen (ruim) maar nog even wachten met de release ervan totdat de huidige versies minder populair worden is volgens mij heel normaal.

Enfin, volgens Tech.co.uk zou dit dus het geval zijn met de derde generatie van de Nintendo DS (Lite). Die is klaar en kan zo de winkels in, maar Nintendo is van mening, en de verkoopcijfers bewijzen dat ook, dat de hudige DS Lite nog veel te goed verkoopt om hem nu al te vervangen door iets nieuws. Bovendien liggen er nog genoeg op voorraad en dat speelt natuurlijk ook mee.

Als ik het dus goed begrijp moeten we nu dus met z’n allen besluiten om GEEN Nintendo DS Lite’s meer te kopen zodat de verkoopcijfers inkakken en Nintendo alsnog besluit om de nieuwe versie, die dus al klaar is, uit te brengen. . .Gerelateerde links:
Meer Nintendo DS Lite geruchten
DS Lite wordt ook in roze geleverd
Nintendo DS Lite demo
Nintendo DS Lite komt eraan
Ontwerp van DS-3 opgedoken?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.