Toestellen
22 juni 2011 - Ron Smeets

Demovideo's van de Nokia N9

Gisteren werd de Nokia N9 officieel onthuld. Het duurt nog een aantal maanden voordat dit MeeGo toestel in de winkels zal liggen en in de Benelux is volgens Nokia nog geen exemplaar beschikbaar dat we van dichtbij kunnen of mogen bekijken of filmen.

In de rest van de wereld schijnbaar wel, zoals je ook kunt zien aan de vele demovideo's die in de afgelopen 24 uur van de Nokia N9 online verschenen zijn. Hieronder staan er nog een aantal. Enjoy!

Nokia N9 UI demo:

Hands-on video's Nokia N9: 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.