Nieuws
09 oktober 2012 - Ron Smeets

Demovideo van de Samsung Ativ S met Windows Phone 8

Op Youtube is, voot zolang als het duurt, een ruim drie minuten durende videodemo van de Samsung Ativ S met Windows Phone 8 opgedoken.

In het filmpje wordt al heel wat getoond van de Windows Phoen 8 UI. Iets dat nog niet eerder te zien was omdat Miicrosoft dat nog 'geheim' wil houden tot de lancering van het nieuwste smartphone OS. Dat is dan ook de reden dat ik niet kan garanderen dat onderstaande video lang online zal blijven staan. Als dat wel het geval is, hebben we geluk gehad ;-)

Windows Phone 8 UI demo

Mocht het filmpje inderdaad offline gehaald worden. Ik heb een vijftiental screenshots gemaakt. Die zal ik later vandaag heb ik op de volgende twee pagina's van dit artikel bijvoegen bijgevoegd.

http://www.youtube.com/watch?v=f9SZakcrq44

Via

Screenshot's WP8 demo I

WP8-Demo-AtivS-a WP8-Demo-AtivS-b WP8-Demo-AtivS-c WP8-Demo-AtivS-d WP8-Demo-AtivS-e WP8-Demo-AtivS-f WP8-Demo-AtivS-g WP8-Demo-AtivS-h

Screenshot's WP8 demo II

WP8-Demo-AtivS-i WP8-Demo-AtivS-j WP8-Demo-AtivS-k WP8-Demo-AtivS-l WP8-Demo-AtivS-m WP8-Demo-AtivS-n WP8-Demo-AtivS-o

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.