Toestellen
29 mei 2009 - Ron Smeets

Demo's van de Sony Ericsson Aino, Yari en Saito

Donderdagavond introduceerde Sony Ericsson in Londen de Aino, Yari en Saito. Hiermee zette de Zweeds-Japanse fabrikant de eerste stap in de richting van een compleet nieuwe toestel strategie.

Deze drie modellen zullen vanaf Oktober in de winkels gaan verschijnen. Het aanwezige Sony Ericsson personeel gaf in Londen diverse demopresentaties van de nieuwe multimedia mobieltjes. Hieronder kun je drie video's daarvan bekijken.

De Saito:

De Aino:

En de Yari:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.