Toestellen
16 januari 2006 - Ron Smeets

Demofilmpje W810i online

Engadget heeft een filmpje online gezet waarin men enkele features van de nieuwste Sony Ericsson walkmanphone, de W810i, showed.

Het filmpje is opgenomen tijdens de CES van vorige week en het enige nadeel is dat er voortdurend iemand van Sony zonodig doorheen moet praten om de telefoon verder aan te prijzen, maar waarschijnlijk was dat een voorwaarde van de fabrikant om er mee te mogen spelen en het geheel te filmen.Gerelateerde links:
Nieuwe SE Walkman met 3G
Sony WalkmanPhone 'getest'
Portable speakersets voor Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.