Toestellen
24 september 2007 - Ron Smeets

Demo W910i toont Shake It en Sense Me functies

Er zijn de afgelopen maanden al meerdere filmpjes online verschenen van Sony Ericsson's W910i Walkmanphone, een van de toestellen die medio juni in Berlijn het daglicht zagen.

Deze, ruim twee minuten durende, animatie (na de klik) toont specifiek de werking van de Shake It (muziek kiezen door met het toestel te schudden) en Sense Me (je stemming bepaalt de muziekkeuze) functies.

Wellicht overbodig, maar om de Sense Me functie goed te laten werken moet je natuurlijk er wel voor zorgen dat je muziek per nummer is ingedeeld in vooraf bepaalde 'stemmings categoriën), maar dat geldt voor het afspelen van muziek die ingedeeld wordt in playlists natuurlijk ook.Gerelateerde links:
Videoprview van de Sony Ericsson W910i
Releasedata nieuwe Sony Ericsson toestellen
Videodemo van de Sony Ericsson W910i
Video's van de nieuwe Sony Ericsson modellen
Volledige specs van de nieuwe Sony Ericsson toestellen
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.