Toestellen
20 augustus 2015 - Ron Smeets

Demo video's van de Galaxy S6 Edge Plus en Note 5

Het duurt nog een week of twee voordat de Galaxy S6 Edge Plus in de winkels ligt en ik hoop enkele dagen daarvoor mijn testexemplaar te ontvangen. De eerste indruk die ik van het toestel had was eigenlijk hetzelfde als die van zijn kleine broer, een maand of vijf geleden. Prachtig design, schitterend scherm, prima camera en dito specs. Veel meer kun je er na een uurtje natuurlijk nog niet over zeggen. Ik ben uiteraard zeer benieuwd naar de prestaties van de 3000 mAh accu en het gebruik van het toestel in het algemeen.

Voor nu moeten we het even doen met de demo video's die de Koreanen zelf gemaakt hebben. De eerste twee bespreken het design en de entertainment functies (vooral het scherm dus).

Hoewel de Galaxy Note 5 niet naar Nederland (en Europa) komt, dat mag inmiddels wel meer dan bekend zijn, heb ik hieronder ook twee demo-video's van dat toestel geplaatst. Ik blijf het jammer vinden, en ben zeker niet de enige die hoopt dat Samsung over enkele weken, of maanden (maar niet te lang) alsnog besluit de Note 5 toch naar Europa te brengen. In het verleden zijn de Koreanen al vaker op eerder genomen beslissingen teruggekomen. Wellicht doen ze dat nu ook weer, bijvoorbeeld wanneer de verkoopcijfers van de S6 Edge Plus tegenvallen... We zullen zien.

Bron: Samsung (YouTube)