Nieuws
18 mei 2011 - Ron Smeets

Demo video Toshiba's 367ppi touchscreen (smartphone) display

Gisteren presenteerde Toshiba een nieuw mobiel touchscreen display met een pixeldichtheid van 367ppi. Daarmee heeft de Japanse fabrikant momenteel het mobiele scherm met de hoogste ppi in haar portfolio.

De boys van Engadget zijn aanwezig op de SID beurs en maakten onderstaande demovideo van het nieuwe Toshiba scherm. Helaas alleen nog achter glas te bewonderen.

Volgens Engadget valt de kijkhoek van het nieuwe Toshiba display ietwat tegen maar ze zijn wel behoorlijk onder de indruk van de resolutie ervan.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.