Nieuws
19 december 2011 - Ron Smeets

Demo van een nieuwe Symbian Belle versie op de Nokia N8

Onlangs maakte Nokia nog min of meer bekend dat Symbian Belle voor de bestaande toestellen (waaronder dus ook de N8, E7 en C7) pas begin 2012 beschikbaar zal komen.

Inmiddels zijn er al diverse (gelekte) ROM's opgedoken. Een Hongaarse bron toonde vandaag een demovideo (na de klik) van een Nokia N8 waarop een 'release candidate' van Symbian Belle geinstalleerd is. 

In deze video is te zien dat Symbian Belle best goed werkt op de N8. Het gaat om versie RC V2 111.030.0609. Nu nog afwachten wanneer de software update beschikbaar komt voor deze 'oude' Nokia en zijn Symbian broeders en zusters ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.