Toestellen
06 september 2007 - Ron Smeets

Demo van de nieuwe HP iPAQ Smartphone

Om precies te zijn, de HP600 series. Neem er gerust even de tijd voor want het filmpje (na de klik) duurt ruim zes en een halve minuut.

De presentatie van het toestel wordt 'gehost' door Raj Bhavani, een van de product managers van de nieuwe HP iPAQ series.

Tijdens het filmpje komen ook nog enkele specs aan de orde zoals het feit dat de accu, bij normaal gebruik, tussen de 7 en 8 uur meegaat. Ik hoop dat men daarmee rekening houdt met ‘normaal gebruik’ door een heavy user want als dit de standaard stand-by tijd is, dan verwacht ik veel klachten.

Leuk om te zien is het semi-verzonken clickwheel dat in het toetsenbord ingebouwd is.Gerelateerde links:
Hewlett Packard's iPaq strikes back
Nieuwe HP iPAQ Smartphones gespot
Goede foto's en specs van de nieuwe HP iPAQ serie
Voorlopig geen UMTS op iPAQ's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.