Geruchten
24 februari 2015 - Ron Smeets

Demo animaties en video van de HTC One M9 gelekt Met dank aan de beruchte 'lekbron' @upleaks die kort na deze actie offline ging

Het lijkt er, net als vorig jaar, op dat HTC aanstaande zondag in Barcelona weinig nieuws meer over heeft als het gaat om de One (M9). Nadat de perskiekjes, specs en prijs al op straat lagen zijn nu ook enkele demo animaties en een promo video online verschenen. Met dank aan het welbekende, en even beruchte, @Upleaks. Saillant detail is wel dat het account kort na deze onthulling offline gegaan (of gehaald?) is.

Maar goed, in onderstaande animaties en video's is de HTC One (M9) in volle glorie te zien en hoewel er natuurlijk nog geen definitieve bevestiging is dat dit 'the real deal' is, lijkt de kans heel groot dat de afbeeldingen en het toestel in deze video inderdaad de One (M9) is. In de video (na ongeveer 2m58) is ook nog iets bijzonders te zien. De Sense 7 user interface toont daar rechts in de onscreen knoppenbalk een extra optie die lijkt op een aan/uit knop (zie ook de screenshot onder de video).

Verder kun je in het promovideo deel nog wat leuke nieuwe camera features (voor fotobewerking) zien. Enjoy!

http://youtu.be/cx3AmlSmUo8

Bron (Upleaks twitter account dat nu dus offline is), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.