Nieuws
23 juni 2008 - Ron Smeets

Delta introduceert de mobiele instap kaart

Amerikaanse Passagiers die vanuit La Guardia Airport in New York met Delta Air Lines vliegen kunnen vanaf nu voorafgaand aan de vlucht de instap kaart naar hun mobieltje downloaden.

Op die manier hoeven deze passagiers bij aankomst op de luchthaven niet meer in de rij te gaan staan bij de Check In balie maar kunnen ze meteen naar de Gate lopen. Daar wordt dan de mobiele instapkaart en de identiteit van de passagier gecontroleerd.

Natuurlijk heeft dit alleen voordelen als je alleen handbagage meeneemt want anders zul je je koffers natuurlijk wel langs de normale weg moeten inchecken.

Via: TreoCentralGerelateerde links:
Mobiel betalen in de Hollywood Music Hall
Betalen met je mobieltje
Parkeerboetes op je mobiel
De toekomst van Mobile: Mobile payment
Inchecken en boarden met je Smartphone
Mobile vouchering doorbraak in UK
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.