Nieuws
07 januari 2006 - Ron Smeets

Dell's kijk op toekomstige laptop's

Tijdens mijn dagelijkse job (ja, die heb ik ook) zweer ik al jaren bij de servers van Dell voor zowel onszelf als onze klanten. Met de laptop's van Dell, daarentegen, heb ik heel wat mindere ervaringen, maar ik moet ook toegeven dat ik vanuit de markt evenveel goede verhalen hoor over de portable Dell's.

Op de CES toonde Dell haar Mobile Concept PC voor de (nabije?) toekomst. Eigenlijk is het geen laptop, want met een draagbare PC van ruim 8 kilo, schoon aan de haak, gaat niemand tegenwoordig meer de straat op .

Hij ziet er wel cool uit en de specs mogen er ook zijn: Dual Core 2.1GHz intel processor, 20inch TFT, 8 speakers, Bluetooth keyboard en remote control en DVI uitgang voor extra monitor(en).

Of ie ook daadwerkelijk op de markt komt is niet bekend, maar Dell heeft wel al aangekondigd dat er meer van dit soort 'concepten' aan zitten te komen. We zijn benieuwd!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.