Toestellen
22 december 2010 - Ron Smeets

Dell Streak met Android 2.2 videoreview

De Dell Streak is de afgelopen maanden al gereviewed door Cowboy Marc en ook de boys van BesteProduct maakten er al eerder een videoreview van.

Eigenlijk was een van de conclusies die uit beide reviews getrokken kon worden het feit dat de Dell Streak na de Android 2.2 (Froyo) upgrade waarschijnlijk een stuk beter zou presteren. Welnu, die upgrade is er inmiddels en dus nam Ger de Gram de Dell Streak opnieuw onder handen. Hieronder kun je zijn videoreview bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.