Toestellen
30 mei 2010 - Ron Smeets

Dell Streak Gorilla Glas test

Tijdens het Mobiel World Congress toonde Sonim al hoe sterk Gorilla Glas is. Bekijk deze video van Cowboy Carl maar eens.

Natuurlijk heeft de Sonim maar een relatief klein beeldscherm. Hoe groter het scherm hoe moeilijker het wordt om hem onbreekbaar te maken, toch? Welnu, Dell gaat hetzelfde glas gebruiken in een 5 inch tablet PDA, de Dell Streak. De boys van Engadget mochten het glas al even testen. Niet met een 'hamer en spijker' zoals Sonim dat in Barcelona liet doen, maar met een pen en veel kracht. Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.