Accessoires
07 januari 2011 - Ron Smeets

Dell Streak 7 onthuld

De Dell Streak is eigenlijk geen tablet. Daarvoor is het 5 inch scherm net iets te klein, toch? Welnu, de Amerikaanse fabrikant heeft gisteravond in Las Vegas de Dell Streak 7 onthuld. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de Streak met een 7 inch display.

Toch zijn er nog meer verschillen. De aanwezigheid van een dual-core NVidia Tegra 2 processor is wel de meest in het oog springende. Standaard zal de Dell Streak 7 uitgerust worden met Android 2.2 (Froyo) en niet Android 3.0 (Honeycomb) dus.

De onthulling:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.