Geruchten
15 januari 2009 - Ron Smeets

Dell Smartphone komt er (weer) aan

Toch leuk om te zien hoe sommige geruchten, soms na meer dan een jaar, terug blijven komen. In 2007 (tussen April en December) ging namelijk het gerucht rond dat Dell op het Mobile World Congress van 2008 een Multimedia Smartphone zou introduceren en nu is datzelfde gerucht vlak voor het MWC van 2009 wederom aangewakkerd.

De 'bron' is dit keer een analist van Kaufman Bros die hiermee weer wat bekendheid voor zichzelf en zijn bureau heeft weten te creeren. We zullen zien. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.