Toestellen
18 januari 2010 - Ron Smeets

Dell Mini 5 uit elkaar gehaald

De Dell Mini 5, een MID / Tablet met 5 inch touchscreen display en Android OS, bestaat officieel nog niet. Toch gaan er al een tijdje geruchten rond dat Dell dit toestel binnenkort zal gaan introduceren. Tijdens de CES gebeurde dat nog niet.

Het Thaise Tinhte heeft schijnbaar al een exemplaar (prototype) van de Dell Mini 5 in handen gekregen. Tja, en wat doe je dan? Uit elkaar halen natuurlijk ;-)

Onderstaande video toont het hele 'sloop proces'. Hierbij valt onder andere de 1GHz Snapdragon processor op die in deze Dell aanwezig is. Via

http://www.youtube.com/watch?v=vxcib-ricec
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.