Geruchten
14 augustus 2009 - Ron Smeets

Dell Mini 3i gespot

Dat Dell van plan is om (wederom) smartphones te gaan maken is een gerucht dat al geruime tijd de ronde doet. Inmiddels zijn we op het punt beland dat de eerste spy-pics van een Dell smartphone beginnen op te duiken.

Zie hier de Dell Mini 3i, een Android toestel met onder andere een 3.5 inch touchscreen display (640x360), 3 megapixel camera, A-GPS, Bluetooth en een microSD geheugenkaart gleuf. Verder wordt gesproken over Microsoft Echange support en een virtueel qwerty toetsenbord met handschrift herkenning en multi-touch user interface. De Dell 3i Mini zou slechts 11.7mm 'dik' zijn en net iets meer dan 100 gram wegen.

De foto's zijn afkomstig van een Chinese bron. Hoe betrouwbaar die is zal de komende weken/maanden moeten blijken. Meer foto's:

Dell-Mini-31-b Dell-Mini-31-c Dell-Mini-31-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.