Entertainment
17 juni 2007 - Ron Smeets

Dell in de GSM business

Ik hoor sommigen onder jullie al denken. Krijgen we nu ook al mobietljes met het overbekende ‘Dell’ merk en bijbehorende commercials die ons vertellen dat ze niet in de winkel te koop zijn?

Nee, dat is het dus niet (althans, op dit moment). Dell is in de VS wel begonnen met het verkopen van diverse Nokia GSM’s via haar eigen webshops.

Behalve de N95 (zie foto) zijn ook de E61(i) en N80 al gespot. Deze toestellen kosten bij Dell ca. 400 dollar. De N95 is met $ 736 iets duurder. Alle toestellen worden zonder SIM-lock geleverd. Mmmh, misschien dat Dell eens met Apple moet gaan praten om SIM-lock vrije iPhones online te gaan verkopen ;-)Gerelateerde links:
De Nokia N95 in Monaco
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Alles-in-één dock voor Dell Axim
Skype op Dell Laptops
Dell's MP3 avonturen voorbij
Dell's kijk op toekomstige laptop's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.