Geruchten
10 februari 2008 - Ron Smeets

Dell geinteresseerd in Motorola?

Dit is een leuk gerucht, zeker als je even in herinnering neemt dat Ron Garrigues, de man die Motorola naar het succes van de RAZR leidde, nu bij Dell werkt en de computerfabrikant al eerder heeft laten doorschemeren (weliswaar ook in het geruchtencircuit) wel oren te hebben naar een stap in de wereld van de (Smart)phones.

Het Engelse Mobile Today meldt dat Dell ook interesse zou hebben in een eventuele overname van de noodlijdende toesteldivisie van de Amerikaanse Telecom Gigant.

Eerder werd ook al het gerucht verspreid dat Sony Ericsson en twee Chinese fabrikanten, Huawei en ZTE interesse getoond zouden hebben.

Kwestie van afwachten en de oren en ogen open houden hier in Barcelona. . . ;-)Gerelateerde links:
Motorola CEO gaat zelf de mobiele telefoon divisie leiden
Ericsson heeft interesse in Motorola
'Hello Moto' wordt Goodbye Moto ?!
Omzet Motorola in 2007 met 33% gedaald
Neemt (Sony) Ericsson Motorola over?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.