Geruchten
31 januari 2008 - Ron Smeets

Dell en Google 'Android' aankondiging in Barcelona?

Volgens MarketingWeek worden de geruchten steeds sterker dat Google en Dell tijdens het Mobile World Congress een samenwerking zullen aankondigen om samen de Android/Google Phone te gaan maken.

Google is de 'geestelijk vader' van Android en de geruchten dat Dell zich op de mobiele toestelmarkt zou gaan begeven zijn sinds de komst van Ron Garrigues (ex Motorola) ook al een aantal keren opgedoken.

Binnen Google worden deze geruchten echter ontkend, onder andere door te stellen dat Google geen (mobiele) aankondigingen in de planning heeft staan, maar dat zegt natuurlijk ook niet alles.

Afwachten dus maar. Over twee weken zullen we het zeker weten.Gerelateerde links:
'Android' prototype van Willcom
Google Android Video
Dell in de GSM business
Eerste mobieltjes met 'Google OS' in 2008
HTC-achtig prototype van een 'Android' toestel gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.