Toestellen
07 mei 2010 - Ron Smeets

Dell Aero (Android) vóór de zomer in de Amerikaanse winkels

Een week of drie geleden lekten al een vijftal nieuwe Dell Smartphones uit en ook de nu bij de FCC gespotte Dell Aero is al eens eerder in het geruchtencircuit opgedoken (zie ook de video na de klik). De eerste keer dat dit toestel op enkele wazige foto's te zien was kreeg het nog de naam 'Mini 3i' mee.

Als de geruchten kloppen dan wordt de Dell Aero de eerste Dell Android Smartphone in de Amerikaanse winkels, via AT&T. Het toestel zou nog vóór de zomer op de markt moeten komen.

Nog niet alle specs zijn bekend, maar volgens AT&T wordt het een Android toestel met een 3.5 inch touchscreen (640 x 360), een 5 megapixel camera, WiFi, GPS en diverse social media en -networking apps. Dell-Aero-FCC-a

De video:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.