Nieuws
16 november 2009 - Ron Smeets

'Defintieve' versie Maemo5 voor de Nokia N900 nu beschikbaar

De Nokia N900 zal binnen nu en enkele dagen in de winkels gaan verschijnen en/of op de deurmat vallen van diegenen die het toestel in de afgelopen weken al besteld heeft. Voor al die N900 bezitters zal gelden dat het toestel standaard al voorzien zal zijn van de nieuwste Maemo5 firmware.

Iedereen die nu al een N900 heeft (o.a. de 300 ontwikkelaars die er vorige maand eentje kregen tijdens de Maemo Summit) zal de nieuwe software zelf moeten (laten) installeren. Hoe? Dat kun je hier nalezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.