Nieuws
18 november 2012 - Ron Smeets

Decembermaand niet altijd aanwezig in Android 4.2

Ooit heb ik een sollicitant die vroeg of mijn toenmalige werkgever ook een 13e maand betaalde moeten uitleggen dat wij die maand NIET uitbetaalden maar dat hij die in ruil daarvoor dan ook niet hoefde te werken.

De kalender app van Android 4.2 maakt het nog iets bonter. Daar is namelijk de hele maand cecember verdwenen (zie afbeelding hieronder). Althans, wanneer je een reminder wil toevoegen. Als je de kalender app gewoon opent dan staat de maand december er wel gewoon tussen. Ik neem aan dat deze bug snel hersteld zal worden middels een fix/update.

Via, Afbeelding via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.