Nieuws
29 november 2010 - Ron Smeets

December is weer War Child maand bij T-Mobile

Traditioneel staat de maand cecember bij T-Mobile ook nu weer in het teken van extra steun voor War Child.

T-Mobile roept haar klanten een deel van hun spaarpunten die ze met  T-Mobile Extra en -Speciaal bijeengespaard hebben te doneren aan War Child. Het totaalbedrag dat klanten via de spaarprogramma’s doneren, wordt door T-Mobile verdubbeld. De actie loopt van 1 t/m 31 december 2010.

Alexander Hamel, Directeur Klantenservice: “Traditiegetrouw besteden we in december extra aandacht aan War Child. Dit jaar roepen we klanten op tot het doneren van hun spaarpunten aan War Child. Het hele jaar door steunt  T-Mobile War Child met mensen en middelen. In 2009 kon War Child door onze hulp ruim 24.000 kinderen helpen. Wij hopen dat we dit jaar nog meer kinderen kunnen helpen en vragen daarvoor ook de hulp van onze klanten.“

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.