Nieuws
30 november 2010 - Ron Smeets

Death grip bij de HTC HD7

Toen de iPhone 4 enkele maanden geleden op de markt kwam stond de halve wereld op z'n kop vanwege de inmiddels beruchte, death grip bug. Natuurlijk, signaalverlies door het vasthouden van een mobiele telefoon is iets dat bij veel toestellen voorkomt, maar bij de iPhone 4 was het verlies relatief groot en gebeurde het bovendien wanneer je het toestel 'normaal' vasthield.

Onderstaande video toont aan dat de HTC HD7, bij ons (voorlopig in ieder geval) nog niet verkrijgbaar zal zijn, ook last heeft van een zogenaamden death grip en ook daarbij geldt dat het gebeurt als je het toestel 'normaal' vasthoudt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.