Geruchten
27 april 2012 - Ron Smeets

De zoveelste (fake?) kiekjes van de Samsung Galaxy S III

De geruchten over de Samsung Galaxy S III blijven maar opduiken en dat zal, tot in de avond van 3 mei als het toestel in Londen officieel onthuld gaat worden, ook niet stoppen, denk ik ;-)

Enfin, vanochtend zijn een aantal tekeningen en een foto opgedoken. Daarbij worden ook weer wat specs genoemd. Het toestel dat nu te zien is lijkt eigenlijk nog het meest op de Galaxy Nexus.

The real deal of weer een dummy (of fake) die door Samsung zelf 'gelekt' is om ons allen op het verkeerde been te zetten? Dat zal moeten blijken. Oordeel zelf maar. De specs die nu genoemd worden wijken niet echt veel af van hetgeen eerder al gelekt en opgedoken is in het geruchtencircuit. Het scherm wordt nu weer een 4.8 inch versie en de processor een 1.5GHz quad core (was 1.4GHz volgens Samsung's bericht over de Exynos 4 Quad).

De vermelde specs:
- Android ICS
- HSPA+ support
- 4.8 inch Super AMOLED display
- A-GPS, Bluetooth 4.0
- 1.5GHz quad core processor. 
- 1080p full HD video opname en afspelen
- WiFi
- barometer, gyroscoop, proximity sensor, bewegingssensor 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.