Accessoires
21 februari 2006 - Ron Smeets

De zoveelste...

Tja, ook na enkele weken relatieve rust is er uiteindelijk toch weer iemand in geslaagd een fake iPod te produceren.

Deze heet, heel óntoepasselijk, de Tripod en wordt op Amazon (de 'fake-pod' is daar inmiddels overigens alweer verwijderd) aangeboden voor rond de 185 dollar. Voor dat geld zou je toch meer dan 1GB opslagruimte mogen verwachten, maar helaas. . .

Ik snap werkelijk niet wat mensen bezielt om nep te maken die duurder is dan het origineel! Apple's eigen 1Gb Nano gaat namelijk voor 159 dollar de deur uit.Gerelateerde links:
Namaak iPod accesoires
Nog een Apple 'HobbyBob' ripoff
Turkse iPod's gespot
Fake duurder dan origineel ?!
De Nano GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.