Geruchten
11 augustus 2016 - Ron Smeets

De ZenWatch 3 wordt de eerste ronde smartwatch van Asus Dat blijkt uit een tekening van de achterzijde die bij de FCC opdook

De twee ZenWatch modellen die Asus tot dusver in de markt gezet heeft werden beiden overgoten met lof vanwege het design en het uithoudingsvermogen van de accu. Voor een rechthoekige smartwatch zagen ze er, met de licht gebogen vorm, best fraai uit.

Het lijkt er op dat Asus voor de volgende ZenWatch overstapt naar een rond design. Dat is nog niet door de fabrikant bevestigd, maar bij de FCC in de VS is een afbeelding opgedoken waarop de achterzijde, of toch vooral de tekst die daarop komt te staan, te zien is. En die heeft overduidelijk een rond design.

Andere specs en afbeeldingen van de ZenWatch 3 zijn er nog niet. De behuizing, als onderstaande afbeelding klopt, wordt wel weer van roestvrij staal. Verder is ook een modelnummer te zien; WI503Q. Gespeculeerd wordt dat Asus de nieuwe smartwatch over enkele weken in Berlijn, tijdens de IFA, zal onthullen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.