Accessoires
11 september 2006 - Ron Smeets

De Xbox 360 laptop

De, in mijn ogen, beste casemodder die deze aardkloot rijk is, Ben Heckendorn, heeft weer een nieuwtje: De Xbox 360 laptop!

Een vriend van Ben vroeg hem enkele maanden geleden of hij een portable Xbox 360 voor hem kon maken. Mits de goede vriend het geld voor de Xbox verzorgde wilde Ben er wel aan beginnen.

Het resultaat mag er zijn! Mocht je zelf je eigen Xbox laptop willen maken, dan kun je hier alvast beginnen met het bestuderen van Ben's project.

Vergeet vooral niet Ben's strip te lezen. Dit is het waargebeurde verhaal van de interactie tussen Ben en de verkoper van een lokale 'Media Markt'. Hilarisch!Gerelateerde links:
Portable Colecovision van Ben Heck
Atari 800 Laptop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.