Geruchten
05 oktober 2006 - Ron Smeets

De X530 en E250, twee nieuwe Samsung sliders

Onze Tsjechische vrienden van iDNES hebben foto's en specs gepubliceerd van twee nieuwe Samsung sliders, de X530 en de E250.

Om met de eerste te beginnen, de X530 lijkt nog het meest op een gerestylede D900. De specificaties die uitgelekt zijn spreken over EDGE support, Bluetooth, IrDA, MP3 speler en helaas maar een VGA cam. Geheel in Samsung stijl is de dikte van het toestel weer netjes afgerond op 9-tiende millimeter, 13,9 in dit geval.

Over de E250 (foto hieronder) is niet veel meer bekend dan dat het een muziek GSM zou zijn met MP3/AAC/AAC+ support en een micro SD geheugenkaart optie.Gerelateerde links:
Ultradun DMB toestel van Samsung
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
Nieuwe platte slider van Samsung
Samsung patenteert 'sliding clamshell' GSM ontwerp
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.