Entertainment
14 mei 2007 - Ron Smeets

De Wii als huwelijkstherapeut

Dat de Nintendo Wii een bijzondere gameconsole is waarmee velen met veel plezier menig uurtje gamen doorbrengt is geen nieuws meer.

Letterlijk iedereen die er eentje heeft spreekt vol lof over de fun van het gamen op de Wii. Niet in de laatste plaats ook dankzij de bijzondere controller met bewegingssensoren en bijbehorende fun games. Bovendien is de Wii ook popiulair aan het worden als gezelschapsspel in gezinnen.

Een kerkgemeenschap in de VS gaat wel erg ver met het 'verheerlijken' van de Nintendo Wii zoals op de poster hierboven te zien is.

Zij adviseren namelijk iedereen die een goed huwelijk wil krijgen of houden de aanschaf van een Wii te overwegen. Of, zoals ze letterlijk zeggen 'Want a great marriage? Wii".

Nu kan het samen spelen van een spelletje inderdaad de band tussen mannen en vrouwen versterken, maar mochten jij of je partner niet zo goed tegen je verlies kunnen, dan is enige voorzichtigheid bij het inschakelen van de Wii als huwelijkstherapeut geboden. . .Gerelateerde links:
Wii Remote niet goed voor je gezondheid
Maak je eigen Wii laptop
Nintendo Wii release een stuk rustiger verlopen
Wii Phone??
Vrouw sterft na Wii wedstrijd
Meer dan 3 keer zoveer Wii's dan PS3's verkocht in de VS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.