Entertainment
31 maart 2006 - Ron Smeets

De wielen van je andere 'mobiel' als billboard

Ja, ik weet het. Echt 'mobile' nieuws is dit niet, maar mobiel zijn ze wel, de LED velgen van Pimpstar.

Als je de foto hier zo ziet, dan zou je het misschien niet zeggen, maar de 'plaatjes' die op de velgen staan zijn wel degelijk 'geprojecteerd' met behulp van ingebouwde LED's. Check dit filmpje maar 'ns.

Waar de meeste jonkies hier nog druk bezig zijn met led-verlichting in alle kleuren en maten onder en in de auto, droomt de gemiddelde Amerikaanse tiener al van deze ultieme verlichte velgen.

Gezien de prijs voor een setje van deze Pimpstar velgen, 12.000 dollar, zal het voor de meesten onder hen wel bij dromen blijven.Gerelateerde links:
Voormalig Gizmondo eigenaar splijt Ferrari doormidden
Ringtones voor je Auto
Mobiel gamen, maar dan anders
Lamborghini ook in de mobiele PC's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.