Toestellen
05 april 2006 - Ron Smeets

De weinig verrassende W700

Dat Sony Ericsson het fenomeen 'Walkmanphone' een warm hart toedraagt is inmiddels wel bekend, maar hopelijk beperken ze releases van toestellen zoals de W700 in de toekomst tot een minimum.

Meer valt er over de nieuwste (nummer 8) musicphone avn Sony Ericsson ook echt niet te zeggen. Als je wilt weten wat ie precies allemaal aan boord heeft, kijk dan maar naar de specs van de W800i en vervang bij de standaard features de 512Mb memory stick door eentje van 256Mb. . .

Oh ja, dat was ik nog bijna vergeten. De W700 is behalve in wit ook te koop in een gouden/titanium uitvoering, althans wat de kleur betreft.

Naar verwachting ligt de W700 nog voor deze zomer in de winkels. Hopelijk niet te dicht naast de W800 want dan kan het personeel van de diverse telecomwinkels wel eens in de war geraken. . .Gerelateerde links:
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Nog een nieuwe Walkmanphone van Sony?!
Nog een nieuwe Walkmanphone van SE???
W850 nieuwe Walkmanphone van Sony???
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.